Komiteti i Grave Sipërmarrëse

Dita 1 - Workshop ''Menaxhimi Financiar"

Dita 1 

Komiteti i Gruas Sipermarrese Zejtare i Dhomes Kombetare te Zejtarise mirepriti sot Shoqatat e Ballkanit Perendimor dhe Ukraines ne Workshopin: ''Menaxhimi Financiar" per nje qendrueshmeri dhe vazhdimesi te Dhomave dhe Shoqatave.
Nga Dhoma e Zejeve Koblenz, Gjermani Ekspertja per Finance  Znj. Andrea Reichmann ndau me pjesemarresit te gjithe njohurite e domosdoshme per nje menaxhim financiar sa me efektiv.
 
 
 

Dhoma kombetare e Zejtarise

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355 682082666

 

Bulevardi Bajram Curri,
Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4,
Tirana/ Albania.