Lajme

 

ESAP II

BiznesAlbani merr pjese ne takimin 3 palesh ne kuader te projektit ESAP II, projekt i organizuar me mbeshtetjen e ILO-s. Ne kete takim moren pjese perfaqesues te Ministrise se Financave dhe Ekonomise perfaqesues nga ILO dhe perfaqesues te Sindikatave te Punetoreve te Shqiperise.
Ne kete takim 3 palesh u diskutua ne lidhje me performancen e mekanizmave te Dialogut Social, "Sfidat dhe arritjet ne kuader te aktiviteteve te organizuara per forcimin e dialogut social".
 

Dhoma kombetare e Zejtarise

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355 682082666

 

Bulevardi Bajram Curri,
Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4,
Tirana/ Albania.