Lajme

 

Inaugurimi i ambjenteve të reja të Qendrës Multifunksionale

Inaugurimi i ambjenteve të reja të Qendrës Multifunksionale
@newgeneration_albania👏🏻 Në këtë event morën pjesë edhe përfaqësues të Dhomës së Zejtarisë të Koblenz në Gjermani, znj. Evelina Parvanova dhe z. Thorsten Mey.
 

Dhoma kombetare e Zejtarise

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355 682082666

 

Bulevardi Bajram Curri,
Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4,
Tirana/ Albania.