Lajme

 

Ceremonia e titullit Mjeshtër dhe Ndihmësmjeshtër në Kukës.

MATH (Modern Albanian Tradition Hub)
Ceremonia e titullit Mjeshtër dhe Ndihmësmjeshtër në Kukës.
Dhoma Kombëtare e Zejtarisë në bashkëpunim me GIZ dhe shoqatën SDI organizuan ceremoninë e titujve Mjeshtër dhe Ndihmësmjeshtër në sektorin e përpunimit të leshit në Kukës. Titulli Mjeshtër u morr nga znj. Hate Ora gjithashtu u certifikuan 25 Ndihmësmjeshtra në sektorin e përpunimit të leshit. Të pranishëm ishin presidenti i Dhomës z. Luan Bregasi, sekretari i përgjithshëm i Dhomës së Zejtarisë z. Koli Sinjari, zv kryetarja e Bashkisë Kukës znj. Majlinda Onuzi përfaqësuesja nga GIZ ProSeed znj. Irina Kausch, përfaqësuesja e shoqatës SDI znj. Armida Alikaj.
 

Dhoma kombetare e Zejtarise

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355 682082666

 

Bulevardi Bajram Curri,
Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4,
Tirana/ Albania.