Evente

Takim me përfaqësues te Qendres te Informimit Gjerman per Migracionin, Traijnimet dhe Karrieren DIMAK

Sekretari i Pergjithshem i Dhomes Kombetare te Zejtarise Z. Koli Sinjari priti ne takim përfaqësues te Qendres te Informimit Gjerman per Migracionin, Traijnimet dhe Karrieren DIMAK , Z. Bruno Wlhelm, Z. Soren U. Herbst, Znj. Larissa Zwingel. Në këtë takim u diskutua për problemet qëperballen  emigratët shqiptare që janë kthyer në Shqipëri dhe si mund të integrohen në tregun e punës në Shqipëri. Qëllimi është zhvillimi i mundësive specifike të arsimit dhe trajnimit për hapa specifike në këtë sektor dhe zbatimi i tyre me qëllim. Me mbështetjen e qeverisë gjermane Dhoma Kombëtare e Zejtarisë së bashku me DIMAK do të realizojnë takime të hapura për të parë fushat ku janë të interesua për tu kualifikuar dhe për të hyrë në tregun e punës në Shqipëri.

Dhoma kombetare e Zejtarise

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355 682082666

 

Bulevardi Bajram Curri,
Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4,
Tirana/ Albania.