Evente

Workshop “Zhvillimi i shërbimeve të reja për kompanitë”

 

Dhoma Kombëtare e Zejtarisë do të organizojë më datë 16 tetor 2019 Workshop-in “Zhvillimi i shërbimeve të reja për kompanitë” në orën 08:30 pranë ambjenteve të Dhomës Kombëtare të Zejtarisë. Në këtë workshop lektori nga Dhoma e Zejeve Koblenz, Gjermani do të japin informacionin e nevojshëm për konceptimin e shërbimit, llogaritja, implementimi, monitorimi dhe vlerësimi i shërbimeve.

Dhoma kombetare e Zejtarise

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355 682082666

 

Bulevardi Bajram Curri,
Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4,
Tirana/ Albania.