Lajme

 

“Gjej Produktin Zejtar”

 
 
Dhoma Kombëtare e Zejtarisë ofron për të gjithë anëtarët e saj shërbimin më të ri “Gjej Produktin Zejtar”.
 
“Gjej Produktin Zejtar” është një platformë, e cila i mundëson të gjithë anëtarëve të Dhomës Kombëtare të Zejtarisë të promovojnë biznesin e tyre. Të jesh pjesë e një platforme online në botën e sotme dixhitale të konkurrencës është një domosdoshmëri. Ne ju japim mundësinë që përmes marketingut online ju të promovoni biznesin tuaj në cdo kohë si edhe të shisni produkte pa kufizime dhe pa asnjë barriere gjeografike.
 
Nëpërmjet kësaj platforme, biznesi juaj me një prezencë online të konsoliduar ka shumë përparësi duke krijuar një identitet të vetin, rritjen e popullaritetit dhe një audiencë që e ndjek vazhdimisht.
 
Ky shërbim ofrohet falas për të gjithë anëtarët e Dhomës Kombëtare të Zejtarisë.

Dhoma kombetare e Zejtarise

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355 682082666

 

Bulevardi Bajram Curri,
Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4,
Tirana/ Albania.